Mat på nätet

Köp matkassen online

Nätbutiker Mat

Här samlar vi länkar till olika sajter som erbjuder matkassar med en kort beskrivning och en länk. Vill du som företag synas här kontakta oss då här. Just nu är denna del under uppbyggnad.

Linas Matkasse: Linas matkasse är nog en av sveriges absolut största leverantörer av hemleverans av mat. Här satsar man mycket på mat anpassade av deras dietist för att att den skall vara hälsosam. Gå till Linas Matkasse

Middagsfrid - Middagsfrid har två olika kassar, en tredagarskasse och en femdagars. Siktar som många andra matkassar på nätet på att leverera nyttig mat. Gå till Middagsfrid.

 

Mathem - Hos mathem levererar man inte bara färdiga matkassar utan också matvaror. Har blivit utnämnda av internetworld som den bästa matbutiken på nätet 2010. Gå dit.

Matkassen - Matkassen har nischat in sig på nyttig mat med lhcf inriktning. Just nu levererar de endast i stockholmsområdet. Gå dit.

Enkla Middagen - Enkla middagen har nischat in sig mot enkla recept för för familjer för att matlagningen inte skall bli krånglig. De leverar till begränsade områden. Gå dit.

Framtidens Mat - Denna matkasse är en av få matkassar som har en ekologisk profil. Här får man 100 kr rabatt på första matkassen. Gå dit.

 

Det finns förstås mängder av fler liknande tjänster och dessa är bara ett axplock att starta med. Detta område kommer säkerligen att fortsätta växa på nätet men detta är en bra start för att veta var du kan börja. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.